Verbouwingen

Woningen en bedrijvenTIMMERWERK

Voor timmerwerkzaamheden binnen en buiten bent u bij ons altijd aan het goede adres. Wij hebben ruime ervaring met timmerwerk in woningen en bedrijven.

Wij plaatsen vakkundig de nieuwe aanbouw aan uw woning, of lambrizeringen in uw bedrijfsruimte. Maar ook voor utiliteitsbouw bent u bij ons aan het goede adres. Maatwerk is onze specialiteit.

Klik hier voor foto's van een project dat door Onderhoudsbedrijf Kors is uitgevoerd. Bij projecten vindt u meer voorbeelden.

KEUKENS en BADKAMERS

Wij hebben reeds vele jaren ervaring op het gebied van verbouwen, monteren en verwijderen van keukens en badkamers, snel, vakkundig en scherp geprijsd en altijd een mooi eindresultaat.

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig laten plaatsen van nieuwe keukens en badkamers, het verwijderen van uw oude keuken of badkamer, het verleggen van bestaande water- en gasleidingen, electra en CV en het geheel of gedeeltelijk betegelen.

Klik hier voor foto's van een door Onderhoudsbedrijf Kors geplaatste zwevende keuken. Bij projecten vindt u meer voorbeelden.
Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen neemt u dan gerust contact met ons op.